Meer resultaten voor zeilen op ijsselmeer

zeilen op ijsselmeer
zeilen ijsselmeer - Egberdina zeilen 2.
We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe.
Zeilen IJsselmeer, Waddenzee, Markermeer Zeilvloot Monnickendam.
De historische schepen van Zeilvloot Monnickendam hebben hun thuishaven in de pittoreske binnenhaven van Monnickendam in de gemeente Waterland. Vanuit deze haven maken de schepen prachtige zeiltochten langs de vele havenplaatsen aan het IJsselmeer en Markermeer, varen ze op de Waddenzee en maken ze lange zeiltochten naar verdere bestemmingen. Vaar ook mee en geniet van de wind door je haren! Meer over het vaargebied en de omgeving. Met 15 schippers die hun vak verstaan. Met de wind in de haren en de zon op het gezicht zijn de schippers en scheepsmaten van Zeilvloot Monnickendam echte buitenmensen. Met oog voor wind, weer en schip manoeuvreren zij je moeiteloos door alle wateren. De eeltige handen, van het eindeloos hijsen en strijken van de zeilen, wijzen je vakkundig op alle bezienswaardigheden onderweg.
zeil zeilboot
Zeilen IJsselmeer met collega's' of relaties Uit-Zeilen.
Zeilen op het IJsselmeer met collegas of relaties. Het IJsselmeer is een onderdeel van de voormalige Zuiderzee en wordt omringd door meerdere idyllische vissersdorpen en vroegere handelssteden. Zeilen op het IJselmeer geeft een ideaal decor voor een geslaagd zeilevenement met collegas of relaties.
zeil
Zeilen IJsselmeer Zeilen Waddenzee Historische Zeilvaart Harlingen.
Harlingen is de vertrekhaven voor eendaagse of meerdaagse zeiltochten of zeilvakanties over de Waddenzee of het IJsselmeer. Aan boord van een traditioneel zeilschip van de SHZH beleeft u een onvergetelijke bruiloft, verjaardag of reünie, een sprankelend jubileumfeest of een dag, week, midweek of weekend intiem zeilen met vrienden of familie. Bijna de helft van alle Nederlanders is lid van een vereniging. In bijvoorbeeld een sportvereniging, muziekvereniging of personeelsvereniging ontmoet u mensen met dezelfde liefhebberij. Eén keer per jaar gezellig met elkaar op stap is de kroon op het verenigingsleven.
zeil
Zeilboot huren aan het IJsselmeer Enjoy Sailing.
Dan is zeilen van het IJsselmeer naar de Waddeneilanden zeker ook een aanrader! Combineer het zeilen op het IJsselmeer met een bezoek aan het Muiderslot of breng een bezoek aan Muiden. In Muiden zijn voldoende horecagelegenheden om te genieten van culinaire hoogstandjes!
zeil
Zeilen op het IJsselmeer, bedrijfsuitje zeilen uit Volendam, Monnickendam.
Zeilen op het IJsselmeer is ons beroep én onze hobby! Arnold is een schipper met ruim 25 jaar ervaring. Met veel plezier vertellen hij en Roman tijdens de zeiltocht over de geschiedenis van de Zuiderzee en het reilen en zeilen van een zeilschip.
Content Marketing
Dag zeilles of zeilcursus op een kajuitboot IJsselmeer of Waddenzee.
Zeilles kajuitboot IJsselmeer of Waddenzee. Je bent enthousiast over zeilen en je wilt je kennis graag opfrissen of verbreden. Stap aan boord van een kajuitboot voor een dag zeilles of tweedaagse zeilcursus: het Waddenweekend. Een dag zeilles op de kajuitboot is bedoeld voor volwassenen die al een beetje ervaring hebben in open boten.
bmi kind berekenen
Tips Zeilen IJsselmeer Zeiljacht huren Zeilboot huren IJsselmeerzeilers.
Als ervaren zeilers van het IJsselmeer delen wij onze kennis hiervan graag met u. Met de onderstaande tips willen wij zeilers die niet eerder op het IJsselmeer zeilden goed informeren over de vereisten om op een groot open water als het IJsselmeer te zeilen.
bosch
Zeiljacht huren IJsselmeer en Waddenzee IJsselmeer Zelf Zeilen.
Ooit getijdenwater, de Zuiderzee, maar door de bouw van de afsluitdijk verdeeld in IJsselmeer en Waddenzee. De dijk Enkhuizen Lelystad scheidt het IJsselmeer van het Markermeer. Aan het Markermeer vind je oud en nieuw land. Almere en IJburg bieden een nieuwe kans om te wonen in de buurt van het water. Plaatsen als Muiden, Marken. Hoorn, Edam, Volendam en Monnickendam zijn oude Zuiderzeehavens met een rijke historie. Eenmaal aan wal maakt juist deze afwisseling het Markermeer een prachtig gebied om te zeilen. De moderne Marina Muiderzand is van alle gemakken voorzien en zeilend langs het stadsdeel Zeeburg heb je uitzicht op het snelst groeiende deel van Amsterdam.
leren handgrepen
Zeiltochten op het IJsselmeer en Markermeer.
Tijdens de zeiltochten kunt U zelf aan het roer staan de, zeilen bedienende, koers bepalen Zeilen op het IJsselmeer is een geweldige ervaring en trekt U even helemaal ui uw routine van huis en werk. Mogelijkheden een weekend zeilen of een dag zeilen met familie of vrienden, bedrijfsuitje-zeilen, vrijgezellenfeest en om Uw banden met Uw zakenrelaties te versterken.
pos service
Bedrijfsuitje zeilen IJsselmeer. Komt u ook zeilen en genieten.
In onze ogen is een dag zeilen pas echt genieten als u er geen omkijken meer naar heeft. Zeilen en genieten. Zeilen op de Gouwzee staat voor zeilen en genieten. Een robuust schip, zeilen en het water maken zeilen op de Gouwzee tot een feest.
zeil
Zeilen op het IJsselmeer en Waddenzee met een historisch zeilschip.
Dit wordt de nieuwe mast. Film: Kinderen met asthma of diabetes zeilen op de Onverwacht. Alles is weer op zijn plek. Winter op het water. Gezellige Oeroltocht 2016. Hemelvaartweekend met HT-race. De mooiste zonsondergangen. Schoolreisje aan boord van zeilschip. Keurmerk Green Key. op de onverwacht. op de onverwacht. Weekend op het water. Vakantie aan boord. Alleen op reis meezeilen. Reizen voor grotere groepen. Tips voor het boeken. Postadres, telefoon e-mail. Thuis op het water. Zeilreizen met de Onverwacht. Bekijk de reizen. geniet volop van je zeilreis. op IJsselmeer en Waddenzee.

Contacteer ons