Meer resultaten voor ijsselmeer

ijsselmeer
Standpunt IJsselmeer en Markermeer Vogelbescherming.nl.
De Raad van State is dit eens met Vogelbescherming en heeft de overheid verplicht om natuurherstel na te streven in dit Natura 2000-gebied. Vogelbescherming vindt dat voor een gezonder IJsselmeer een hernieuwde zoet-zoutverbinding noodzakelijk, met natuurlijke brakke overgangen tussen Waddenzee en IJsselmeer.
lelystad
Zeilboot huren aan het IJsselmeer Enjoy Sailing.
Van Marken tot Volendam en van Hoorn tot Enkhuizen, aan het IJsselmeer liggen genoeg leuke plaatsen om naar toe te varen. Kiest u voor een lange zeilvakantie? Dan is zeilen van het IJsselmeer naar de Waddeneilanden zeker ook een aanrader!
slotenmaker capelle aan den ijssel
Naamloos document.
lelystad
IJsselmeer Discover Holland.
What used to be the Zuiderzee, IJsselmeer is now an 1100-square-meter, lake: the biggest in the whole of Western Europe. The Zuiderzee project also changed the salt water of the Zuiderzee to the freshwater of the now existing lake. IJsselmeer now provides drinking water for the neighboring provinces of Groningen and Friesland.
laser zeilboot
StipReizen.nl.
Cruise Friesland IJsselmeer. Prachtige stadjes rondom het IJsselmeer, Texel en Friese steden; dat is wat u te wachten staat tijdens deze 7-daagse riviercruise per uitstekende 3-sterren-plus schip, MS Allegro. Sneek, Leeuwarden en Texel zijn slechts enkele bestemmingen die u kunt gaan ontdekken.
zeilen ijsselmeer
IJsselmeer Wikipedia.
Bevroren IJsselmeer, nabij vuurtoren De Ven. Het IJsselmeer bij Hindeloopen. Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. De Afsluitdijk werd voltooid op 28 mei 1932 en de officiële naamsverandering vond plaats op 20 september 1932.
taxi andijk
IJsselmeer Wikikids.
Het diepste punt van het IJsselmeer is de val van Urk, bij Urk. Dit punt ligt 5 meter beneden NAP Normaal Amsterdams Peil. Als men over het IJsselmeer heeft bedoelt men ook vaak het Markermeer, wat ten zuiden van het IJsselmeer ligt.
lelystad
De mooiste pittoreske plaatsen rond het Ijsselmeer Holland.com.
Rondje IJsselmeer op de fiets. Historische vissersplaatsjes en mooie natuurgebieden; u ontdekt het op de fiets tijdens het rondje IJsselmeer. Een unieke tocht voor de échte fietsliefhebber! Bezoek dit voormalige eiland in de Zuiderzee en ontdek de unieke Urker cultuur en historie.
lelystad
Regio IJsselmeer/Markermeer Watersportverbond.
Maar aantasting van bevaarbare stukken water is voor het regioteam een doorn in het oog. Uitgangspunt is dat de ruimtelijke kwaliteit, openheid, rust en ruimte tijdens het varen behouden blijven. Het creëren van helder water in het IJsselmeer is een van de speerpunten van de provincie Noord-Holland.
lelystad
6 dagen Rond het IJsselmeer rondje A zonder afsluitdijk Fitál Vakanties.
Vertrekdata: 01 mei, 02 mei, 03 mei, 04 mei, 05 mei, 06 mei, 07 mei, 08 mei, 09 mei. U bevindt zich hier: Home / Fietsvakantie / Fietsvakantie Nederland / 6 dagen Rond het IJsselmeer rondje A zonder afsluitdijk. 6 dagen Rond het IJsselmeer rondje A zonder afsluitdijk.
lelystad
Vaargebied IJsselmeer NAUPAR.
In 1932 werd de Afsluitdijk gebouwd. Hiermee hield de Zuiderzee op te bestaan en ontstond de nieuwe naam voor het binnendijkse water: het IJsselmeer. Trouwen op het IJsselmeer. Vakantie Klipper IJsselmeer. Weekend varen op het IJsselmeer. Fietsen en zeilen rondom het IJsselmeer.
sloep

Contacteer ons